T&G Vastgoedzorg

Geen klus is ons te gek!

 

VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN!

T&G Vastgoedzorg werkt samen met architecten, ontwerpers en aannemers!

Met T&G Vastgoedzorg weet u zeker dat uw ideeën ook
gerealiseerd kunnen worden!

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden worden zodanig verricht dat deze geheel voldoen aan de wettelijke eisen en bestaan onder andere uit:

 • Kozijnen / Ramen / Deuren
 • Dakkapellen
 • Dakopbouw
 • Uitbouw
 • Velux dakramen
 • Vervangen pannedak
 • Gipswanden
 • Plafonds
 • Gevelbetimmering
 • Vloeren
 • Aftimmerwerk
 • Zolders

Samenwerking

Bij het tot standkomen van de uitbreiding of verbouwing aan de woning wordt vaak ook gekozen voor een nieuwe keuken, badkamer of ander interieurstuk. Daarbij wilt u natuurlijk niet dat uw ideeën en creativiteit als architect, ontwerper of aannemer  beperkt worden.

Om alle voorkomende werkzaamheden voor u te kunnen verzorgen werken wij samen met diverse vaste onderaannemers zoals:

 • Loodgieters
 • Metselaars
 • Stukadoors
 • Glaszetters
 • Tegelzetters
 • Plafonneurs

Particulieren en bedrijven

Bij onze werkzaamheden hoort ook dat alle activiteiten worden coördineerd en gerealiseerd, al dan niet door ingehuurde andere partijen.

De werkzaamheden moeten voldoen aan de beschrijving i.c. het bestek, en binnen een bepaalde termijn worden voltooid.

Daarnaast is er ook nog sprake van een budget want er is vooraf een bedrag met u als opdrachtgever afgesproken.

Ons uitgangspunt is in de samenwerking aanvullend en adviserend te zijn, zodat we de mogelijkheden optimaal benutten en unieke eindproducten realiseren.

Wij werken voor particulieren en bedrijven!!!

Waarom T&G Vastgoedzorg

Theo Simons

T&G Vastgoedzorg wordt gerund door Theo Simons! Theo is al sinds 1991 actief als Timmer en Onderhoudsbedrijf.

Ervaring

Door deze jarenlange ervaring kan T&G Vastgoedzorg de kwaliteit leveren waar we garant voor staan

Tevredenheid

Of het nu om een toilet gaat of een geheel pand. Voor ons staat voorop dat u als klant tevreden bent!

Eerlijke prijs

Omdat wij geen dure kantoren hebben kunnen wij onze diensten voor een eerlijke prijs aanbieden

Testimonials

Wij wilden een open keuken en van twee kamers één grote kamer maken. Vastgoedzorg heeft  perfect de wanden voor ons doorgebroken. In samenwerking met een constructiebureau is een stalen constructie geplaatst, welke is afgewerkt met 60 minuten brandwerend materiaal. Dus ook nog eens superveilig. Top geregeld dus!

We wilden een vakkundig gemetselde aanbouw en konden kiezen uit verschillende metselverbanden zoals kruisverband, staandverband en halfsteensverband. Ook was er nog de optie om te kiezen uit verschillende maten en steensoorten, waaronder kalkzandstenen, gebakken bakstenen en betonnen bakstenen. Vastgoedzorg heeft ons perfect geholpen om de juiste keuze te maken!

We zijn superblij met de overkapping voor onze auto. Niet alleen perfect afgeleverd maar ook mooi geplaatst. De carport was te verkrijgen in een houten, verzinkte, stalen en gecoate versie en ook nog eens in allerlei kleuren. Op het dak van de carport hebben we uiteindelijk gekozen voor een hardglazen plaat, maar ook kunststof was mogelijk. Wat een opties! Bedankt voor al het werk en advies!

Het was erg donker bij ons op kantoor en de geplaatste lichtstraten geven veel meer daglicht binnen. De lichtstraten waren te verkrijgen in aluminium of wit kunststof en werden door Vastgoedzorg geleverd en geplaatst. We waren eerst bang dat er veel energie verloren zou gaan, maar doordat ze geleverd zijn met isolatieglas merken we hier helemaal niks van! Top advies en zeer tevreden!

We wilden extra ruimte in ons bestaande pand en Vastgoedzorg heeft voor ons de dakopbouw geplaatst. Wat een keuzes en maten! Ook perfect advies gekregen tot aanbouw van  een serre die aan al onze wensen voldeed. We hebben hiermee een flinke waardeverhoging van ons pand gecreëerd. Gouden tip dus! Omdat de aanbouw dieper was dan 2m50 heeft Vastgoedzorg voor ons ook nog eens zowel de vergunning als de tekening verzorgd.

Onze aanbouw was leverbaar in alle mogelijke maten en diverse houtsoorten, waaronder meranti, Amerikaans grenen, merbau en  gelamineerd hout. De kozijnen, ramen en dak van de serre konden in verschillende materialen worden uitgevoerd, hardhout, kunststof en aluminium en dan ook nog eens in verschillende kleuren. Bedankt voor het vele verzette werk en hulp bij het maken van de juiste keuzes!

T&G Vastgoedzorg

Contact

T&G Vastgoedzorg
Theo Simons

Telefoon

06 55950975

Neem contact op!

 

1 + 14 =

Share This