Me You & Charity is een liefdadigheidsevent waarbij wij op een eigentijdse en verfrissende manier aan minderbedeelden en daklozen een mooie nieuwjaarswens wordt meegeven. Dit wordt gedaan doen door middel van een uitgebreid ontbijt, lunch en diner in combinatie met sprekers, optredens en muziek. Op dit event vormen wij een multicultureel & multidisciplinaire platform dat saamhorigheid stimuleert. Tevens functioneren wij als een brug waarin alle krachten tussen vrijwilligers, ambassadeurs, hulpbehoevenden, donateurs en dienstverlenende instanties samen mogen komen.

Op dit evenement is de insteek om tijdens een hapje en drankje, stil te staan bij iedere vorm van “geven”. Dit kan door middel van een leuk praatje, een motiverend gesprek of door het delen van je eigen getuigenis. Soms is een goed woordje of een random act of kindness net dat kleine duwtje wat een ander motiveert om het nog beter te doen.

 

Over de organisatie

Elk jaar vieren wij samen met onze vrienden kerst en oud en nieuw. We genieten van de gezelligheid, onvoorwaardelijke liefde voor elkaar en natuurlijk niet te vergeten het lekkere eten. Dit jaar wilde wij het is een keer anders doen. We willen andere personen hetzelfde gevoel meegeven dat wij ieder jaar weer ervaren met de feestdagen. Daardoor kwamen wij op het idee om een nieuwjaarsevent te organiseren.

Met het nieuwjaarsevenement willen wij met dit kleine gebaar de hulpbehoevende mensen een hart onder de riem steken. Hiermee willen we natuurlijk ook de samenwerkende partijen en de mensen om ons heen motiveren dat het leven niet alleen draait om nemen maar dat er zoveel geluk zit in het geven.

De organisatie bestaat uit de volgende personen:

  • Shirley Setrodimedjo
  • Shakila Harkhoe
  • Martin Miles
  • Deliza van Zeeland
  • Martin Frederiks.

 

“Love is not patronizing and charity isn’t about pity, it is about love. Charity and love are the same — with charity you give love, so don’t just give money but reach out your hand instead.”

― Mother Teresa   

 

Pin It on Pinterest

WhatsApp chat